Är det dags för bottenfiske efter några dagars rejäl körare nedåt? Nej jag tror inte det faktiskt. Grekland är inte slutet, det är början… Jag tror det är alldeles för tidigt att börja fiska, många aktier kommer att vara betydligt billigare om några månader, det tror jag i alla fall.

Min portfölj har klarat sig hyfsat, men den har ända fallit cirka 1% per dag… Och även den nedgången är jobbig i längden…

Jag har gjort en hel del förändringar senaste dagarna, generellt har jag dragit ner exponeringen mot börsen rejält. Jag har nästan halverat kapitalinsatsen sista två veckorna.

Jag har gått ur Apple med drygt 7% vinst på innehavet, aktien är fortsatt intressant men kan falla tillbaka eftersom den stigit snabbt. Minskat innehavet i RIMM med 30%, minskat innehavet i Hexagon med 60% (trots en bra rapport), sålt innehavet i Kungsleden. Har dock också gjort några mindre inköp, bland annat Clas Ohlson, men bara köpt 100 aktier initialt, vill inte investera nu, men tänkte hitta ett bra snitt på den aktien. Jag tror generellt på konsumentnära aktier. Har också köpt några Volvo-aktier idag på 85kr. Tror det kan vara en bra ingångskurs på längre sikt, statistiken på nya lastbilar i USA är mycket positiv.

Innehaven i Karo Bio, Google & H&M är oförändrade tills vidare.

Vad tror du? Jag tror börsen kan falla med upp mot 10-15% kommande månader…?


Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

JAG TROR MARKNADEN FALLER SÅ LÄNGE DEN VISAR ATT DEN GÖR DET SÅ DEN FALLER I MINA ÖGON TILL BEVISAT MOTSATT :D .. OJ CAPS LOCK VAR INTE MENINGEN. jag börja köpa små saker kortsiktigt nu jag :D

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x