YES! Hellner inleder VM med ett guld!

Det har varit turbulent på marknaden i veckan, stockholm har innan dagens lilla uppgång fallit 5 dagar i rad. Oljan har rusat och folket i Libyen fortsätter att lida av en diktator som jämför sig med Drottning Elisabeth…

Jag har faktiskt blivit kortvarig i en del innehav då jag satte tajta stopplossar och bland annat Trelleborg blev jag utstoppad från. Jag tycker Trelleborg ser attraktiv ut, men avvaktar med nya investeringar i aktien tills det lugnat ner sig lite.

Clas Ohlson – tycker jag ser mycket billig ut nu. Jag har ökat ytterligare senaste dagarna.

H&M – På dessa nivåer upplever jag aktien som mycket köpvärd. Jag har ökat innehavet.

Tele2 – Samma sak här, på dessa nivåer är aktien attraktiv, speciellt med den höga utdelningen i April, den kommer att driva aktien uppåt. Jag har ökat lite i aktien.

Läget är fortsatt osäkert, och läget får inte förvärras ytterligare, men den underliggande trenden för konjukturen och börsen känns solid, och jag ser nuvarande “kaos” som ett bra läge att öka exponeringen mot aktiemarknaden.