Grekerna verkar få ordning på omvalet, och om medieuppgifterna stämmer så bildas det en regering redan imorgon onsdag. Det är positivt. Det är ju dock en lång väg kvar, och det återstår att se hur sommaren & hösten blir, men det är utan tvekan positivt i alla fall!

För egen del så fortsätter jag ligga utanför börsen med 50% av kapitalet, sannolikt över sommaren. Jag vill se lite mer varthän det barkar innan jag går in igen. Ligger svagt på plus för året, och fortsätter gärna på den sidan strecket :-) Telenor & RIM är två innehav som jag behåller över sommaren, Telenor – där kan det komma nyheter om Indien, som är kursdrivande uppåt primärt, tror att marknaden prisat in ett mycket negativt scenario redan. I RIM så är det lite “make or break” denna sommaren/hösten. Jag tror de har potential att lyckas, men vi får se… Lite sugen på Nokia är jag också.. Värderingen är låg, otrolig låg… Frågan är ju dock… Kan den bli ännu lägre, och i så fall hur mycket?

Vi får se, snart midsommar, sol & semester, livet är gott att leva, glöm aldrig det!

/Andreas