Jag har idag passat på att avyttra 3000 BEAR då vi fick en liten nedgång under några timmar. Jag har 2000 BEAR kvar i depån just nu. Jag har läst mycket de senaste dagarna, och det är troligt att vi behåller en upptrend någon vecka till, en bit in i rapportperioden, för att därefter söka oss nedåt.

CMC Markets är en av mina nätmäklare. Deras analysbrev som alla kunder får är bäst! Det kommer en gång per dag, samt ett lite större en gång i veckan. De behandlar både teknisk och fundamental analys, både av börsen, valutor och ekonomin i stort. Mycket intressant! Det var där jag fick mycket input gällande den korta trenden senaste dagarna.

Jag har faktiskt köpt en aktie idag också. BP. Jag bestämde mig redan förra gången den var under $30 att under den nivån kändes den väldigt attraktiv. Jag köpte 400 på i snitt $29,83 ganska tidigt idag, aktien var då ner cirka 5%. Nu vid stängning stängde den upp 1,4% vilket gör att min investering fått en bra start. “Backtrading” är aldrig roligt att läsa om, man vill ju ha tipsen innan, men av olika orsaker hinner jag oftast inte skriva inlägg förren efter jag handlat. BP ser jag som en långsiktig investering, men jag kommer att bevaka aktien noga, och hoppa av igen om det börjar peka i fel riktning igen. Men just nu känns det som ett bra innehav. Efter dagens möte mellan Svanberg & Obama börjar det också komma ut lite siffror vilket borde lugna analytikerna lite?

Jag får se imorgon, kanske ryker BEAR imorgon, men det borde väl ändå komma lite vinsthemtagningar närmsta dagarna? Även om trenden är upp några veckor till? Ja, den som lever får se… Nu är det dags att sova och ladda batterierna inför morgondagen.

Innehaven med GAV, i övrigt likvid.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.