Lite långt mellan inläggen just nu, men varit en intensiv jobb-period, vilket påverkat min bevakning av börsen markant. Varit på resande fot mycket senaste månaden.

Tycker börsen tuffar på i bra takt uppåt! Upp cirka 14% än i år. Känslan säger att det ska kunna fortsätta upp en bit till? Det är det som oroar mig, alla är överens om att börsen ska upp, till och med Peter Malmqvist tror att börsen ska upp, och han brukar definitivt inte pricka svängningarna… Jag fortsätter tjata om Grekland… Val i April, fortsatt behov av ytterligare lån, dålig moral när det gäller att leverera på förväntningarna (i alla fall historiskt). Sen har vi Portugal, fastigheter o arbetslöshet i Spanien, och inte minst… Ett skenande oljepris. Detta sammantaget ligger i ena vågskålen, i andra ligger låga räntor, stabila utdelningar, välpositionerade företag…

Vet inte vilket ben jag ska stå på.. Men har i alla fall ökat exponeringen mot börsen senaste månaden.

Mitt nuvarande aktie-innehav består av:

Telenor, Swedbank, H&M, Ratos, Precise Biometrics, Volvo, Coca Cola, McDonalds, Research in Motion & Tele2. Har utöver detta en del Avanza Zero.

Tror dock det är för tidigt att ropa faran över för förra årets turbulens, ligger därför likvid med en del för att både öka i befintliga innehav, men också bredda portföljen framöver. För närvarande planerar jag dock inga större förändringar.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x