Gav mig själv boken om Warren Buffet (Per H Börjesson) i julklapp. Imorse när jag fastnade en timme extra på planet på grund av att det kommit in vatten i bärnslet (hur nu det gått till?) så började jag läsa. Mycket intressant läsning, ingen raketforskning, men intressant!

Återkommer framöver med mer kommentarer till boken, men kan i alla fall säga att de 171kr jag betalade för boken är väl investerade pengar. Även om Warren säkert skulle tänka att de 171kr om 30 år med 20% avkastning/år skulle bli typ 15000kr eller liknande… (har inte räknat på det).. Jag tycker redan nu (efter 40 sidor) att boken är väl värd sina pengar.

Läs mer på Adlibris, Bokus eller någon annanstans om boken.

Klicka här för att komma till boken på Adlibris (annons)


Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

448019:- hade den varit värd. Aningen mer!

Anonymous
10 years ago

wow!! Ja, då kanske jag ändå inte skulle köpt boken… Framför allt skulle jag inte bjudit på ölen igår kväll, la 160 norska kronor på två öl, det har alltså kostat mig en halv miljon om jag lyckas med 20% avkastning i 30 år :-) Tack för uträkningen! Det är helt otroligt vad mycket pengar det blir!!

Anonymous
10 years ago

Ber om ursäkt, jag räknade med 30% årlig avkastning.. läste fel. Inte riktigt vad man kan förvänta sig som småsparare. Ca 40600 blev det.
Men om man ska spara så länge så tror jag lite investering i motivation och kunskap är svårt att värdera!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x