Vill börja med att be om ursäkt för att sidan varit nere en del både igår och idag. Det beror på Binero som är mitt webbhotell. Det är normalt sett väldigt stabilt, men har senaste dygnet haft stora problem. Jag hoppas att det nu ska vara åtgärdat i alla fall.

H&M Visade ju sig vara en lyckad chansning. Posten på 180 aktier gav en avkastning på cirka 4000kr över natten. Jag avyttrade 130st tidigare idag eftersom jag tycker uppgången var lite för stor. Sålde dem på 496,50kr. Jag kommer att öka i H&M igen, men förväntar mig en liten rekyl först.

Jag har köpt mindre poster i Axis, Hexagon, Trelleborg senaste dagarna. Inga stora poster, samtliga är under 50.000kr/bolag. Men det är spännande bolag, och jag kommer fortsätta köpa småposter så länge trenden är uppåt.

det var länge sen jag beskrev alla innehav i portföljen, men följande bolag ingår i alla fall. (störst innehav överst).
1. Karo Bio
2. Trelleborg
3. RIMM
4. Hexagon
5. Apple
6. Axis
7. Clas Ohlson
8. H&M

Jag planerar att utöka portföljen med New Wave, Electorlux, Autoliv, Coca Cola, Google mfl inom kort om trenden fortsätter vara positiv. Även Topotarget & Precise Biometrics är återigen intressanta för en mindre chanspost.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.