Ännu en spännande börsdag (och semesterdag) är nu till ända. Med min negativa position i XACT BEAR så var ju dagens uppgång inte speciellt välkommen, men jag ligger fortfarande med mycket pengar utanför marknaden. Mitt innehav i Bear är ner 1,87% för tillfället, och efter Bernankes tal ikväll stärks mina farhågor om att vi har en sättning på väg.

Dock är det många rapporter imorgon, och om de kommer in över förväntan (vilket säkert flera av dem gör) så kan vi säkert röra oss runt oförändrat vid 9-tiden. Jag tror dock att vi kommer ha en dragning nedåt under dagen. Jag tittar lite extra på ABB & Net Insights rapporter imorgon, NETI har plockat hem otroligt många ordrar senaste tiden, minst sagt imponerande!

Jag fick också ett tips om Avanza Zero i kommentarerna på förra inlägget. Ett mycket bra tips. Jag har aktiverat ett månadssparande i den fonden redan from Juli i år. Då får jag en bred exponering mot OMXS30 inklusive utdelningar och stabilitet.

För min Aktieinvest-depå funderar jag på följande:

– H&M
– Clas Ohlson
– Kungsleden
– Karo Bio
– Net Insight
– Precise Biometrics
– RIMM
– Google
– Coca Cola
– Pa Resources
– Topotarget
– Trelleborg
– Alfa Laval
– Ratos
– Industrivärden
– MTG
– Kinnevik

Beslut kommer senare, under nästa vecka :-) Under tiden funderar jag vidare, men nu ska jag sova först…