Så var vi upp en del idag, vi slutade inte nära dagshögsta, men trots allt en positiv dag som slutade upp 1,2% i Stockholm.

VI kan nog vänta oss att det är såhär det kommer se ut i höst, en lång börsuppgång bakom oss, höga värderingar, och lite osäkerhet runt om i världen…

Fingerprint fortsatte sin resa mot stjärnorna efter en rek av Carnegie som tycker aktien ska upp ytterligare 50%!!! Jag är säkert helt ute och cyklar, men tycker denna värderingen börjar se ganska ansträngd ut? Det finns i alla fall inte plats för allt för mycket besvikelser i försäljningssiffrorna närmsta åren.

Spännande att se vad som händer på ABB:s kapitalmarknadsdag imorgon. Enligt DI ryktas det ju om “stora nyheter”? Jag har faktiskt ökat lite ABB i min långa portfölj idag.

Nu är det 15 min till avspark i fotbollen! Sverige-Österrike. Blir mindre börs o mer boll närmsta timmarna för min del, men imorgon är det dags för en ny härlig höstdag med upp eller nedgångar!

På återhörande!