Nu har finansministrarna börjat med en förfest/extra krismöte 12.00, för att sedan fortsätta med festen/det riktiga krismötet kl 17:00. Nu 23:30 är mötet fortfarande igång, och jag misstänker att diskussionerna är klart minnesvärda! Frågan jag ställer mig nu precis innan sängen kallar är om det inte blir en baksmälla imorgon?

Jag hoppas verkligen att de kommer fram till något vettigt ikväll, men är högst tveksam.

Imorgon är höjdpunkten (som jag skrev om tidigare idag) Apples lansering av iPhone”X”. Eventet börjar 19.00 svensk tid och det kommer jag absolut följa.

I övrigt lär börsen börja ner, alla amerikanska index tappade rejält i slutet och det är svårt att hitta trigger som kan vända börsen kortsiktigt, det skulle ju förståss vara att politikerna löser problematiken med Grekland, men det lär ju inte hända (hoppas jag har fel) ikväll. Imorgon kan vi kanske plocka upp lite billiga aktier och hoppas på en rekyl uppåt någon/några dagar? På längre sikt är jag ganska säker på att vi ska ner.

Nu dags att sova så man är redo för en spännande tisdag! (Förrsten, RIM var enda aktien i portföljen som gick bra idag, dels steg dollarn 10 öre, dels gick aktien upp 1% ungefär, man får vara glad för det lilla :-)