Läget för Grekland känns alltmer akut, och Anders Borg var ganska öppen i sina uttalanden under dagen. Börsen föll som en sten och var ner över 4% en stund innan stängning. Jag köpte lite Hexagon på drygt 78kr och H&M på 194kr. Vid en rekyl upp bör de vara starka, Hexagon har fått otroligt mycket stryk senaste tiden, och H&M är stark tack vare rapporten förra veckan. Dessa två innehav jag köpte idag är dock att se som korta/spekulativa. Har inte rört min långa portfölj.

Apple! Följt lanseringen nu i två timmar, och måste nog ändå säga att jag är ganska missnöjd med det jag såg. En uppdaterad iPhone4 helt enkelt. Röststyrning, visst, men bara på engelska. Itunes Match, jo men bara i USA osv… Ser ingen anledning att köpa en 4S framför en 4 faktiskt. Smart av Apple dock att fortsätta med 3GS och 4:an, det gör att de kan sälja dem billigare i utvecklingsländerna.

Men på det stora hela var nog Apples event en besvikelse för de flesta? Kommentarer?

RIM då… Ja aktien var upp 9% som mest en halvtimme efter öppning, aktien var ner nästan -5% för en timme sen, och ligger just nu -1,5% för dagen. Helt otroliga rörelser intradag! Det som dock är intressant är att det var enorma volymer som drog upp aktien 9% direkt imorse. Riktigt stora volymer! Mitt bet är att någon köpte in en rejäl hög aktier, och om man tittar närmare på aktien så kan man nästan varje dag räkna in en uppgång första 15-45 minuterna, för att sedan bli svag runt lunch och återhämta sig mot stängning… Det går många rykten, men helt klart är att någon köpte väldigt många aktier imorse.

Ja vad händer då imorgon? Bra fråga, meningslöst att gissa egentligen, men en liten rekyl uppåt börjar nog närma sig…