Kanske inte om man sammanfattar året i December, men idag blev att blått rött i alla fall… Vi började dagen på +0,4% och avslutade ner ungefär 1,2%. Jag har inte hunnit kolla börsen mer än sporadiskt idag, jag försökte sälja mina Bear via mobilen vid 17-tiden, men lyckades inte slutföra affären… Om det var tur eller inte återstår att se imorgon. Jag ligger för närvarande cirka 4500kr plus på mina Bear i alla fall.

RIMM fortsatte ner idag, och jag är hur otroligt det än låter lite glad för det, jag planerar att minska, alteranativt helt sälja innehavet i Bear imorgon, och köpa mer RIMM på eftermiddagen. Jag är så övertygad om att RIMM kommer att gå starkt under våren…

Enligt Gartner nu ikväll så tror de att RIMM tar plats bland de 5 största mobiltillverkarna under 2010, och petar därmed ut Motorola från Topp5. De passerar eventuellt SonyEricsson redan i Q2 i år!! OCh de är bara värderade till p/e 13 fortfarande, det är en “no brainer” i min skolbok i alla fall. Men ska inte tjata ihjäl dig som läsare om detta.

PA Resourses börjar bli riktigt intressant, aktien har fallit rejält, och kassaflödet framöver lär bli bra, potential att klättra upp mot 30kr om oljepriset rekylerar uppåt?

Tele2 och Kungsleden bevakas, likaså Betsson, de är alla aktier med hög utdelning, och dagens nedgång gjorde plötsligt deras procentuella utdelning ännu mer attraktiv.

GREKLAND DÅ? Vad händer? Är Portugal och Spanien också på väg ner i en avgrund? Ja kanske, skulle så vara fallet så har vi nog en sur börs framför oss under våren, och då kan det bottenfiskas på allvar… Jag har faktiskt lite svårt att välja sida, jag vacklar fram och tillbaka från dag till dag.. Det är svårt att tjäna pengar i denna typ av marknad, det gäller att våga ta förluster, men också att våga ta hem vinster, och inte vänta in “den sista toppen”…

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x