Här är min favoritpryl just nu, min HTC Hero. Jag tillhör dem som inte uppskattar iPhone, och som tycker hypen runt den telefonen har blivit lite väl stor.

Jag använder Blackberry dagligen i jobbet, och upplever att den devicen, och det systemet är helt överlägset andra plattformar när det gäller collaboration och säkerhet, den är dessutom väldigt snabb att skriva på.

Men nu till min Hero. Jag tycker det är en riktigt rolig pryl, en perfekt telefon för privat bruk. Jag använder den mycket till surf, och självklart för att vara nåbar på mitt privata nummer.

När det gäller aktiehandel så har jag testat de widgets som finns, det är Google Finance, och HTC:s egna widgets (som är baserade på Yahoo Finance). Ingen av dem är riktigt bra, de är snygga, men jag vill ha bättre lösningar för att på sikt kunna använda den fullt ut.

Nordnets eminenta tjänst Wintrade Mobil fungerar inte i dagsläget, i alla fall har inte jag fått den att lira än. (detsamma gäller faktiskt flera andra java-appar som jag brukar köra på mina telefoner).

Jag kör i dagsläget primärt Nordnets vanliga internet-sidor. Det är inte optimalt, men fungerar, jag har lagt både köp och säljordrar, kollat orderdjup mm och allt fungerar bra.  Dock blir de klickbara länkarna lite små ibland, och det är jobbigt att zooma in och ut, i alla fall om man använder Nordnet mycket & ofta.

Ur ett aktiehandelsperspektiv är det nog Symbian som är bästa plattformen fortfarande, en Nokia N97 med Wintrade Mobil är svårslaget faktiskt, dock gillar jag ändå min Hero, och skulle inte vilja byta bort den mot någon annan nu släppt mobil, om några månader vill jag säkert ha ngn annan, men just nu är den det bästa som finns på marknaden (bortsett från Nexus One förståss).Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x