Då var det helg, ännu en gång, tycker att livet består av måndagar och fredagar just nu, förstår inte var varken vardagarna eller helgerna försvinner, snabbt går det i alla fall.

Jag var feg… Var nära att köpa Karo Bio på 9,50 vid lunch idag, men tänkte “den går nog ner lite till”… Fick istället köpa 5000st på 10,20kr vid 17-tiden. OM det skulle hända något i helgen så vill jag gärna sitta på ett lite större innehav. Det som dessutom fick mitt intresse att vakna igen var att det inte var NON och AVA som dominerade köpsidan. Den dominerades av HQ, Etrade Danmark och Nordea Bank. Även Deutsche Bank visade sig på köpsidan, de fick ju mycket stryck i diverse chattar förra året när de beskylldes för kursmanipulation (från bland annat mig…).

För att finansiera köpet av Karo fick jag tillfälligt sälja av Kungsleden på 49kr. Vinsten blev cirka 1500kr sedan igår. Jag ligger nu fullinvesterad, och belånad till viss del, jag tror verkligen på mina innehav, och hoppas att Börsen fortsätter upp i början av nästa vecka.

Innehavet i Berkshire fortsätter bara uppåt, nu har aktien gått från $65,90 till runt $77 på ungefär två veckor! (fortfarande fel GAV-kurs i depån, GAV-kursen där är värdet vid splitten…) Men det är en kapitalförsäkring, så det ska ändå inte deklareras, bryr mig därför inte.

RIMM faller tillbaka lite, men jag ser med spänning på denna våren för RIMM, en uppvärdering kommer, det är bara frågan när… Kanske inte förren efter nästa rapport? Eller om det kommer några nyheter under Mobile World Congress i Barcelona? (Som jag för övrigt ska åka till!).

Google kanske jag köpte för tidigt, men fallet från $620 till $530 känner jag som lite överdrivet. Bolaget är nu nere på en värdering med p/e 17, och det är lågt för detta bolag!! Kortsiktigt kanske det inte sker, men på lång sikt är det garanterat en bra investering! (Sen kanske inte jag är så lång :-)

Autolliv var dagens raket, det är otroligt vad duktiga de är på att tjäna pengar! Man måste ge dem credit, de är underleverantörer i bilbranschen som fullständigt kollapsat senaste året, och de lyckas ändå prestera så bra vinster! Jag räknade lite på det, får det till att de värderas till cirka p/e 18 på 2009 års vinst, det känns inte högt för det bolaget? Eller vad tycker du?