Wow, årets bästa (överlägset) dag på Börsen för min del! Jag har spenderat ett antal timmar på tåg idag. Eftersom det var snökaos på vägarna så tog jag ett moget beslut att lämna bilen och istället ta tåget. Det var riktigt bra så här i efterhand, för då fick jag möjlighet att koppla upp mig och köpa 5000 Karo Bio även idag.

Jag lyckades inte träffa botten, men fick 3000st på 9,15 och 2000st på 9,20. Jag var lite rädd för att vi skulle neråt idag, och efter köpet satt jag i möte fram till 15.30-tiden.

När jag sedan fick sms från en god vän om att Karo hade spräckt 10:an så kändes det riktigt bra, dessutom så har min vän lyckats tjäna bra med pengar på aktien, helt beroende på att han legat kvar medans jag letat andra aktier. Det är bara att gratulera, han bjuder säkert på något fint om det blir en dubbling av kursen :-)

Dagens rusare :-)
RIMM gick riktigt starkt, och slutade över 3% upp! Likaså Berkshire Hathaway, där blev uppgången hela 4,94% idag, samt dagens lyckoträff, Karo Bio, där lyckades jag köpa när den låg minus och aktien slutade sen 6,38% upp till slut.

Kinnevik & Kungsleden var oförändrade, och AstraZeneca backade lite. Men totalt sett så rusade portföljen idag, och det är riktigt kul när man ligger rätt positionerad, hoppas att du som läsare också haft en bra börsdag, kommentera gärna? Känns som att antalet kommentarer blivit färre sedan den nya layouten gjordes, är det så? Orkar du inte kommentera, eller väcker inte artiklarna intresse så det är värt att kommentera? Jag vill vädligt gärna ha en dialog, blir mycket roligare då :-)

Eftersom USA slutade upp idag så tror jag vi har en bra börsdag framför oss även imorgon. Angående Karo Bio så känns den urstark, och jag skulle inte bli förvånad om vi slutar upp mot 10,50-11,00kr imorgon, jag vill dock snart ha lite nyheter som stödjer uppgången, annars är det kanske snart dags att börja plocka hem vinsten? (ligger cirka 16k plus på innehavet).


Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Bra dag för mig också på börsen :)
Men! har precis i dagarna gjort en storförlust pga swedbank raset. Men idag var extremt bra. Tror att i stort sett de flestas portföljer fick ett par % + idag :)

Kör också Karo för tillfället samt lite Rezidor och Proffice.

Kan lägga till att jag följt Stockpickers swingtrader analys ett tag (betaltjänsten) Är lite besviken då de öppnade med 3-4 förluster för mig innan de körde köpstopp i portföljen pga negativt börsväder.

Vad tror du om Swedbank förresten såhär innan rapport och strax efter?

/ Maccan

Anonymous
11 years ago

Ja, Swedbank, har kollat på den flera dagar, var riktigt nära imorse när jag köpte KARO, valde faktiskt mellan Swedbank & Karo. Jag tycker Swedbank ser väldigt intressant ut kortsiktigt. Den har fått stryk pga de amerikanska bankerna, men tror de kan överraska positivt i rapporten.

Har tidigare prenumererat på Stockpicker Newsletter, men har inte gjort det på länge, deras analyser fungerar nästan bara i upptrender (min uppfattning). Redeye har bra analyser, kostar 99kr i Nordnet & Avanza tror jag. De är läsvärda i många fall. Tråkigt när det inte blir som man vill!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x